Скільки потрібно гріти самбуку?

Самбука розливається у вузькі стоси, підпалюється. Полум'я має горіти 5-8 секунд, Після чого його гасять сильним видихом і швидко випивають лікер, поки він не охолонув. Це дозволяє максимально розкритися букету напою.Mar 13, 2019

Гаряча самбука – Звичайна справа на веселих вечірках. Вогонь не особливо впливає на смакові якості лікеру, але все це виглядає дуже ефектно. Втім, італійці вважають, що підпалювати самбуку – блюзнірство. Стопку наповніть напоєм.

Як правильно пити самбуку: найвідоміші способи У нерозбавленому вигляді самбука досить міцна, тому знайдеться трохи поціновувачів елітного алкоголю, які віддають перевагу лікеру в чистому вигляді, але й вони п'ють напій без добавок невеликими дозами.

У спеку можна пити самбуку, розведену холодною мінеральною водою в пропорції 1:2 або 1:3 (одна частина лікеру до двох-трьох частин мінералки). Розведена самбука має легкий анісовий присмак. Відразу після додавання води вона каламутніє. Це нормально та не впливає на смак.

loading
×