Скільки потрібно їсти на сніданок?

на сніданок припадає близько 25-30% загальної кількості калорій. Тобто якщо ваша добова норма – 1500 калорій, то з них 450-500 будуть отримані за сніданком. Сніданок – це час вуглеводів та насичених жирів.

Сніданок – Це повноцінний прийом їжі, причому в ідеалі теплої їжі, що складається з білків, жирів і вуглеводів.Що корисно їсти на сніданок

  • Додаємо повільні вуглеводи – вони надовго дають нам енергію. …
  • Для ситості нам потрібний білок: яйця, несолодкий йогурт, горіхи, трохи сиру, сир, нежирне м'ясо чи риба, бобові, тофу.

У випадку з триразовим харчуванням на ранковий прийом їжі в ідеалі повинно припадати близько 30-35% всієї їжі. на обід варто використати ще 40-45% від усього, що ви зібралися з'їсти. Вечеря не повинен бути надто поживним, в ідеалі він займає близько 15-25% від добового раціону.

loading
×