Скільки потрібно кип'ятити морс із помідорів?

Приготування

  1. Наріжте кожен помідор на 2-4 частини та видаліть місце прикріплення плодоніжки. …
  2. Пропустіть помідори через м'ясорубку, можна пропустити і через соковитискач. …
  3. Викладіть томатну масу в каструлю.
  4. Додайте сіль та поставте на плиту.
  5. Доведіть морс до кипіння і варіть 20-25 хвилин|мінути| на середньому вогні.

Але, як і томатний сік, його можна використовувати як борщову заправку, або приготування других страв. Чим відрізняється сік від морсу? По-перше – смаком. Томатний морс кисліший, і такий смак має своїх любителів, які вважають за краще робити саме морс, а не сік.

9,6 кг/4 літра = 2,4 кг помідор потрібний для 1 літра соку.

loading
×