18Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Скільки потрібно кип'ятити морс із помідорів?
Приготування
- Наріжте кожен помідор на 2-4 частини та видаліть місце прикріплення плодоніжки. …
- Пропустіть помідори через м'ясорубку, можна пропустити і через соковитискач. …
- Викладіть томатну масу в каструлю.
- Додайте сіль та поставте на плиту.
- Доведіть морс до кипіння і варіть 20-25 хвилин|мінути| на середньому вогні.
Але, як і томатний сік, його можна використовувати як борщову заправку, або приготування других страв. Чим відрізняється сік від морсу? По-перше – смаком. Томатний морс кисліший, і такий смак має своїх любителів, які вважають за краще робити саме морс, а не сік.
9,6 кг/4 літра = 2,4 кг помідор потрібний для 1 літра соку.