Скільки потрібно класти тіста у форму?
Напевно, вам уже траплялася рекомендація, що форму необхідно заповнювати тестом на 1/3, тобто, якщо форма об'ємом 1000 см 3 (1 літр), то в неї знадобиться приблизно 350 г тесту. Так, це вірно, і це стосується лише тесту для паски.
Загальна норма для форм пасок – заповнювати їх тестом на 1/3, тобто якщо форма об'ємом 1000 см³ (1 літр), то для неї знадобиться приблизно 350 г тіста.
Паперові форми наповніть тестом на третину і поставте випікатися в духовку, що розігріта до 180 градусів. Такі паски випікаються 35-40 хвилин. Форми обсягом приблизно 400-500 грам. Готові паски дістаньте з духовки і дайте повністю охолонути. паперових формах.
Як довго випікати паска? Великий паска 40-50 хвилин, або навіть годину при 180°С. Якщо паски дрібні, вони випікаються за 20-30 хвилин за 220°С. Майте на увазі, що чим більше паскатим менше повинна бути температура і довше час випікання.