Скільки потрібно подихати коньяку?

Коньяком треба дихати. Перша хвиля запаху – легкі, ванільні тони – уловлюється в 5 см від краю келиха. Біля самого краю відчуваються квіткові та фруктові аромати – друга хвиля запахів. Гарні коньяки мають тонкий, але відчутний аромат троянди, фіалки, липи, абрикосів та інших фруктів.

Після того, як Ви налили коньякдозвольте йому "подихатипротягом хвилини, щоб його аромат і смак повністю проявилися. У жодному разі, не слід закусувати коньяк лимоном! Ніде у світі коньяк лимоном не закушують.

Чим закушувати чи запивати коньяк, щоб не було гидко

  1. Нежирні сорти м'яса – курка, індичка, телятина, дичина. …
  2. Осетрина, сьомга, лосось, червона та чорна ікра, слабосолона горбуша або форель без прянощів.
  3. Салати із зелені та овочів, але краще подавати їх не як одна страва, а нарізкою чи у складі канапе з м'ясом.
loading
×