Скільки потрібно розпушувача для шарлотки?

Розпушувач потрібно додати у випадку, коли у вас панічна атака під назвою «бісквіт опаде» або якщо ви робите дуже високий бісквіт. Для впевнених у собі кулінарів додавання розпушувача не обов'язково. Ваніль приємно доповнить майже будь-яку випічку, вона класна.

Найчастіше – це висока температура випікання шарлотки. Якщо ви встановлюєте занадто високу температуру випікання, краї та верхня частина шарлотки починають підрум'янюватися, а всередині шарлотка залишається сирою.

Інгредієнти рецепту

  1. жовтки яєчні 5 шт
  2. цукор 160 г
  3. яєчні білки 5 шт
  4. борошно 130 г
  5. ванілін 1 щіпка
  6. яблука 6 шт
  7. олія вершкове 30 г
  8. пудра цукрова для прикраси

2 Aug 2020

loading
×