Скільки потрібно випікати тісто?

⭐️ Листкове дріжджове тісто. Якщо ви печете маленькі пиріжки, то вони спекти за 10-20 хвилин при температурі 240-250 градусів, великий пиріг: за 20-50 хвилин при температурі 230-250 градусів. ⭐️ Листкове бездрожжеве тісто любить температуру в 210-230 градусів. Маленькі пиріжки будуть готові за 20-30 хвилин.Nov 16, 2020

Розділити тісто на порції, накласти начинку, сформувати вироби. Розкласти їх на деко і помістити в розігріту до 200-210С духовку. 3. Випікати 15-30 хвилин|мінути| до отримання золотистого кольору.

Духовку розігріти до 180 градусів. Випікати булочки з здобного дріжджового тіста 20-25 хвилин. Булочки з здобного дріжджового тіста готові.

2,5 години Страждає при цьому і смак кінцевого продукту. Максимальний час зберігання дріжджового тіста у таких умовах – 2,5 години. Але якщо в приміщенні дуже жарко, воно може скоротитися до 1 години.

loading
×