Скільки потрібно Вивітрювати сало після копчення?

Різкий копчений запах залишається лише у тому випадку, якщо продукт після копчення не провітрювався. Обов'язково після копчення продукти повинні "відпочити" на свіжому повітрі не менше 6 годин. В ідеалі 12:00. За цей час різкий копчений запах піде, і продукт буде із приємним копченим ароматом.

Якщо в копченості є сильний копчений запах, значить продукцію після копчення не провітрили. Щоб отримати приємний копчений запах, виріб повинен відлежати в просторі, що добре провітрюється. від 6 до 12 години. За цей час делікатес також набудуть ніжного копченого кольору.

Для правильного копчення вона має тліти. В іншому випадку підчеревок просочиться гірким димом. Крім того, просто залишити сало у коптильні не вийде. Кожні 10 хвилин кришку потрібно піднімати, щоб дим не застоювався у коптильні.

loading
×