Скільки разів годують у поїзді 104?

По понеділках, середах, п'ятницях та неділях одне меню.May 26, 2018

Організація громадського харчування в поїздках на далекі відстані реалізується 2 способами: Харчування меню у вагоні-ресторані або на пересувних буфетах. Повноцінний обід можна замовити тільки в ресторані, а ось у буфеті пропонують чай, каву, випічку та кондитерські вироби. Харчування за замовленою послугою при покупці квитка.

Склад двоповерхового поїзда 104 – 12 купейних вагонів – 64 спальних місця у кожному; – 1 СВ вагон – 32 місця; – вагон-Ресторан; – штабний вагон з купе для людей з обмеженими можливостями

Фірмовий поїзд Іноді фірмовому поїзді годують – Подають холодний сніданок (пайок, упакований у пакет, видається в купе). Подібні послуги можуть бути доступні у сидячих вагонах бізнес-класу. Зовсім недавно в м'яких та купейних вагонах фірмових поїздів з'явилися мікрохвильові печі та холодильники для пасажирів.

loading
×