Скільки риба може зберігатись без холодильника?

У вакуумному пакеті свіжа риба без холодильника залишиться придатною три доби і навіть довше, якщо тримати її у прохолоді. Термічно оброблені дари моря та страви з ними також небажано залишати в теплому приміщенні довше, ніж на пару годин.

Для свіжої риби Свіжовиловлену рибу можна охолодити в сумці-холодильнику, холодильному пристрої або шляхом обкладання льодом. Без охолодження свіжа риба псується за кілька годин, при охолодженні її можна зберегти протягом 1-2 днів, після чого потрібно приготувати або викинути.

двох годин Вважається, що риба і м'ясо – це продукти, що швидко псуються. Тому при кімнатній температурі їх не можна тримати понад дві години. Такий період зберігання стосується і молочних інгредієнтів, після пройденого часу вони починають псуватись, скисати.

Якщо ви думаєте, як зберігати рибу без холодильника довго, то треба рибу добре просолити. Коли настане час вживати рибу в їжу, залиште її на кілька годин у тазі під проточною водою. До речі, після такої процедури рибу можна вивісити сушити, і тоді ви отримаєте чудову сушену рибку.

loading
×