Скільки секунд заварюється пуер?

Як заварювати пресований пуер Щоб заварити «таблетку», потрібно витягти чай з обгортки, традиційним методом підготувати чайник для заварювання (гайвань) і помістити туди пресований шматочок заварки, не розламуючи його. Перше заварювання зливається. Потім чай заварюється по 5-10 секунд і розливається по піалам.11-Nov-2020

д. Час наполягання – від кількох секунд (15-20) до хвилин (3-5) залежно від ваших переваг по фортеці. При якій температурі заварювати пуер? Температура заварювання становить 80° для шен і 98° для шу пуера.

Пуер можна заварювати до 5 разів, причому перші дві заварювання необхідно злити, щоб промити чай і допомогти йому розкритися. Тривалість перших двох заварок повинна перевищувати 5 секунд, наступні рази час настоювання можна, можливо збільшити до 1 хвилини, але не більше.

Два правила: заварюємо майже окропом (95). Ось як чайник закипів і клацнув – через півхвилини можна заливати ваш чорний пуер. І друге правило – першу заварку злити. Так.

loading
×