Скільки смажити бургер із яловичини Міраторг?

Щоб котлета вийшла соковитою, м'ясо потрібне смажити не більше 7 хвилин з кожного боку, а потім залишити на 5 хвилин при кімнатній температурі, щоб котлета могла просочитися соком, поки стікає зайвий жир.

Щоб котлетам приготуватись, вистачить 20-25 хвилин. За цей час м'ясо повністю просмажиться, котлетки виходять ніжними та м'якими. Приготовлені на пару котлети з яловичини корисніші, ніж смажені, адже при їх приготуванні не використовувалася олія.

20 хвилин Скільки смажити котлети на сковороді 20 хвилин для рибних та курячих та 25-30 для котлет з червоного м'яса – це спільне час приготування, включаючи пропарювання». Самі котлети потрібно робити з фаршу кімнатної температури, а чи не охолодженого. Тоді вони вийдуть і оптимального прожарювання, і соковитими та м'якими.

loading
×