Скільки смажити курячі серця та шлунки?

У сковороді добре розігріти олію, викласти серця і цибуля, поперчить і посолити, накрити сковороду кришкою та смажити сердечки на помірному вогні 20-25хв. Далі кришку прибрати, смажити сердечки ще 5-10хв. до випарювання зайвої рідини до зарум'янювання. Смачного!

Час приготування шлунків курчат складе приблизно 15 хвилин після закипання, а субпродукти від дорослих курей зваряться за півгодини.

При постійному помішуванні на сковороді курячі шлунки готуються протягом 20 хвилин середньому вогні. Під кришкою та на мінімальному вогні субпродукт буде готовий через 25-35 хвилин. У другому випадку шлунки вийдуть м'якшими та соковитішими.

loading
×