Скільки смажити на багатті перепелів?
Зазвичай на прожарювання перепела достатньо 20 хвилин. Якщо є ґрати для мангалу, птицю зручно готувати в ній. Можна використовувати фольгу. Перепела чудово пропікаються на вугіллі у фользі.31 May 2019
Як правило, при такому розведенні на 9-10 самок можна тримати одного самця. Цей спосіб дозволяє продуктивніше використовувати корми, проте тут важливо підібрати активного півника і стежити, щоб усі перепілки були вкриті.
І дуже смачне при правильному підході до приготування. Але навіть «домашній» переспів без вимочування – не те. Доба в маринаді (бажано з вином) збереже і підкреслить смак навіть при жарінні на сковороді, хоча найкращі способи – це приготування на багатті, гасіння або запікання.
Перепелів краще всього розмістити у клітинах. Конструкції повинні бути світлими, просторими та захищеними від протягів та опадів. на 1 кв. м можна тримати не більше 6 особин, інакше перепілки припиняють мчати.