Скільки смажити свинину 3 см?

Для смаження ідеально підходять шматки 2-3 см завтовшки. Смажте на олії спочатку по 2 хвилини з кожного боку, потім зменште вогонь і готуйте ще 10 хвилин, періодично перевертаючи.

1М'ясо нарізати, обсмажити, перекласти в посуд для гасіння. 2Обсмажити нашатковану цибулю і додати до м'яса. 3Залити водою (або м'ясним бульйоном), посолити, поперчити. Гасити протягом години.

Скільки хвилин смажити свинину (стейк)? Розколіть сковорідку і смажте свинину доти, доки з'явиться золота скоринка (з обох боків). Скільки смажити шматочки свинини? На кожний бік піде приблизно п'ять хвилин. Після вимкніть вогонь, необхідно, щоб стейки постояли десять хвилин під кришкою.

loading
×