Скільки смажити тонке м'ясо?

Смажиться м'ясо від 14 до 25 хвилин. Все залежить від того, якого розміру у вас є шматки. Для тонких брусків достатньо трьох-п'яти хвилин для обох сторін.May 3, 2021

Час смаження залежить від товщини м'яса та бажаного вами ступеня прожарювання. Можна відштовхуватися від наступного: шматок м'ясатовщиною 2 см – 3 хвилини з кожного боку – це з кров'ю. Тому хороша прожарка – це 6-7 хв з кожного боку.

Для смаження ідеально підходять шматки 2-3 см завтовшки. Смажте на олії спочатку по 2 хвилини з кожного боку, потім зменште вогонь і готуйте ще 10 хвилин, періодично перевертаючи.

Скільки варити м'ясо – таблиця

Вид м'ясаЧас відварювання
Яловичина60 – 90 хвилин
Телятина30 – 60 хвилин
Свинина40 – 80 хвилин
Бараніна1 – 2 години

•Jan 4, 2022

loading
×