19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Скільки сохне білкова глазур на Великдень?
глазур швидко висихає і не липне – буквально хвилин через 10 вона візьметься зверху скоринкою, через 3-4 години затвердіє повністю (якщо шар дуже товстий, то сохнути буде довше, а якщо тоненький, то швидше); 27 Apr 2021
Покриття виходить товщиною приблизно 0,5-1 см, повністю висихає (залежно від товщини) за 4-8 годин. Якщо ж ви продовжите збивати глазур далі, вона ставатиме ще густішим, об'ємнішим і щільнішим.
Застигає шоколадна глазур протягом 1-2 годин. На цей час заберіть страву в холодильник. Якщо суворо дотримуватись рецепту, отримайте десерт, як на фото в кулінарній книзі.
Вам знадобиться близько 5 хвилин. Якщо її недозбити, вона може не застигнути на паски. Щоб глазур не затверділа раніше часу, поставте каструлю в ємність із окропом.