Скільки солі потрібно на сьомгу?

на 1 кг риби береться від 15-30 до 100 грамів солі, Залежно від того, наскільки міцний посол необхідний. На дно посуду для засолювання висипається шар солі, Далі щільно укладається риба. При укладанні кожного шару риби можна додавати чорний перець горошком, лавровий лист, інші спеції на смак.

інгредієнти

  1. 1000 г Сьомга Сьомга 1000 г
  2. Сіль Сіль 100 г
  3. 10 г Цукор Цукор 10 г
  4. 1 шт. Лимон Лимон 1 шт.

26 Aug 2018

Спосіб приготування

  1. Посудину підпилюємо сумішшю солі та цукру.
  2. Викладаємо 1 шар рибних шматочків.
  3. Посипаємо сіллю та цукром.
  4. Викладаємо другий шар.
  5. Знову солимо. Так до закінчення риби та солі.
  6. Зверху посудини прикриваємо кришкою та в холодильник. Така риба просолюється за добу.
loading
×