Скільки солити м'ясо сухим посолом?

Кожні три дні м'ясо перевертайте і додатково натирайте сіллю, що обсипалася зі шматків на дно дерев'яного ящика. Солонина повинна зберігатись у холодному місці. Сухий посол м'яса дозволяє отримати смачний продукт вже через три тижні – саме за цей час свинина повністю дозріє. Oct 5, 2015

Тому якщо у вас є час, соліть м'ясо терміном від 40 хвилин до 1 ночі. Якщо ви не маєте 40 хвилин, краще посолити безпосередньо перед приготуванням. Солити м'ясо на термін від 3 до 40 хв – один з найгірших способів, при якому ви втрачаєте занадто багато вологи м'язових тканин.

Зберігати м'ясо слід у холоді, і кожні три дні його слід перевертати і натирати сіллю, що обсипалася на дно ємності. Для того щоб м'ясо свинини Дозріло, досить трьох тижнів.

При жарінні м'ясо краще солити на стадії напівготовності, після того, як воно вже трохи обсмажилося, у такому разі м'ясо виходить ніжним та соковитим. Якщо посолити м'ясо сирим, воно відразу ж дасть сік і буде твердим. Такі ж правила і для печінки.

loading
×