Скільки столових ложок 150 г манки?

1 столова ложка вміщує приблизно 16 р. манної крупи. Ложки повинні бути з невеликою гіркою. Якщо столова ложка буде без гірки, то там вийде близько 10г.

Перш ніж відміряти кількість грамів за допомогою ложки, врахуйте, що сипучі продукти потрібно відміряти без "гірки".Скільки грам у чайній ложці:

  1. Борошна – 10.
  2. Цукру – 10.
  3. Манки – 15.
  4. Солі-10.
  5. Сметани або майонезу – 10.
  6. Пасти томатної – 12.
  7. Олії (соняшникова, оливкова) – 5.
  8. Оцет – 7.

Оптимальні пропорції для варіння манки – 3 ст. ложки крупи на 600 мл води чи молока, чи 6 ложок манки на 1 літр рідини. Кашу можна робити густою або рідкою. Щоб манка не пригоріла, перед вливанням молока каструлю потрібно сполоснути холодною водою.

loading
×