Скільки термін придатності меду?

Термін зберігання за кімнатної температури обмежується двома роками. За ГОСТом термін придатності меду обмежується одним роком, а за деяких умов зберігання скорочується до 8 місяців. Той самий ГОСТ допускає зберігання продукту в герметичній тарі до двох років.

Якщо йдеться про зберігання продукту за кімнатної температури, то термін придатності дорівнює 2 років. Якщо говорити про показники ГОСТу, то це 1 рік. У разі певних умов, він стає ще меншим – 8 місяців. Але ГОСТ також дозволяє зберігати продукт до 2 роківякщо він герметично упакований.

Старий мед має відмінні смакові та лікувальні властивості, — каже глава селянського фермерського господарства «Мед Уралу» Дмитро Пасічник. – Якщо це правильний мед, який стояв десь у підвалі у склі або в бідоні, його можна їсти через десятиліття.

Якщо йдеться про зберігання продукту за кімнатної температури, то термін придатності дорівнює 2 рокам. Якщо говорити про показники Держстандарту, то це 1 рік. У разі певних умов, він стає ще меншим – 8 місяців. Але ГОСТ також дозволяє зберігати товар до 2 роківякщо він герметично упакований.

loading
×