Скільки термін придатності у Тана?

Перед вживанням збовтати. Зберігати при температурі від +2'C до +18'C, після розтину упаковки зберігати при температурі від 2'C до +6'C та вжити протягом доби. Термін придатності 180 діб.

Після відкриття упаковки зберігати у холодильнику при температурі від +2'С до +6'С не більше двох діб. Струсити перед вживанням. Відкривати з обережністю можливий ефект газованого напою.

Вживаючи його регулярно, можна заповнити дефіцит вітамінів А, К, РР та Д. І все це при мінімальній калорійності – 22-27 ккал на 100 мл. Доведено, що тан добре чистить стінки судин, знижує рівень холестерину у крові, нормалізує тиск.

Тан допомагає виліковувати нефрити, холецистити, хвороби нирок та печінки. Тан має бактеріологічні властивості, захищаючи від отруєнь, що особливо важливо в жарких районах. Тан виводить токсини та знижує їх активність, є дуже гарним засобом при похмільному синдромі.

loading
×