Скільки тесту класти у форму для паски?

Напевно, вам вже траплялася рекомендація, що форму необхідно заповнювати тестом на 1/3, тобто, якщо форма об'ємом 1000 см³ (1 літр), то в ній знадобиться приблизно 350 г тесту. Так, це вірно, і це стосується лише тесту для паски.

Загальна норма для форм пасок – заповнювати їх тестом на 1/3, тобто якщо форма об'ємом 1000 см³ (1 літр), то для неї знадобиться приблизно 350 г тіста.

Паперові форми наповніть тестом на третину і поставте випікатися в духовку, що розігріта до 180 градусів. Такі паски випікаються 35-40 хвилин. Форми обсягом приблизно 400-500 грам. Готові паски дістаньте з духовки і дайте повністю охолонути. паперових формах.

Скільки часу потрібно випікати паску Маленький паску масою менше 1 кілограма випікають 30 хвилин, масою близько 1 кілограма – 45 хвилин, масою 1,5 кілограма – 1 година, масою 2 кілограми – 1,5 години. Якщо ви готуєте паску у мультиварці, варто пам'ятати, що там існує обмеження часу випікання (60-65 хвилин).

loading
×