Скільки треба сушити шипшину в сушарці?

Розкласти шипшину в лотках електричної сушарки в один ряд. Сушити при температурі 50°С протягом 6-7 годин до готовності.

Для засушування в духовці застеліть решітку або лист папером для запікання. Рівним шаром викладіть ягоди. Увімкніть духовку на 50 градусів та залиште шипшина сушитися на 2-3 години.

Визначити готовність ягід можна за насиченим кольором, також шкірка повинна бути пружною. Важливо! Не можна пересушувати ягоди, інакше вони втратять усі корисні властивості та розсипатимуться.

Шипшина не можна сушити на сонці, інакше вітамін З просто зруйнуватися. Тому для збереження Усе вітамінів і мікроелементів найкраще підійде сушарка Ізідрі, яка якісно та швидко висушить корисні плоди, повністю зберігаючи всю їхню користь.

loading
×