Скільки треба варити сироп із цукру?

Тонка та товста нитка – проба цукрового сиропу, увареного протягом 25 хв. Якщо взяти пальцями трохи сиропу, то при стисканні та розтисканні пальців між ними простягнуться тонкі та товсті нитки (вміст цукру в сиропі відповідно 70% та 80%).

Правильний цукровий сироп складається із двох інгредієнтів – цукру та води. Точна концентрація цих інгредієнтів багато в чому залежить від конкретної страви. Сиропа для варення: 200 – 300 г цукру на 1 л води. Сироп для просочення бісквіту: 100 г цукрового піску на 100мл води.

1У сотейнику змішайте цукор та воду. Доведіть до кипіння, помішуючи, поки|доки| цукор не розчиниться. Зніміть з вогню та охолодіть. 2Перелийте в пляшку і зберігайте в холодильнику.

loading
×