19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Скільки у квасолі білка?
Вміст білка в бобових на 100 г: жовта та червона сочевиця – 24 г, нут – 19 г, квасоля в залежності від сорту 20-24 г, горох – 20 г, зелена сочевиця – 9 г.
Харчова цінність та хімічний склад "Квасоля варена".
Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 г |
---|---|---|
Білки | 10.5 г | 13.8% |
Жири | 1 г | 1.8% |
Вуглеводи | 23.5 г | 10.7% |
Харчові волокна | 6.2 г | 31% |
Квасоля червона (Кідні) вміст білків Квасоля червона містить 23,58 г білка на 100 г продукту. За змістом білків серед усіх продуктів квасоля червона посідає 139 місце.
Квасоля біла відварена
Енергія 102 ккал | |
---|---|
Білки 7 г | Вуглеводи 17 г |
Жири 0,5 г | Волокна 8 г |