Скільки у вусі має варитися риба?

1Рибу почистити. Риб'ячі голови та хвости залити водою, варити 25-30 хвилин.

Рибальська вуха Луска надає бульйону особливий навар та аромат. Велику ж рибу вони гасять на сковороді, очистивши від луски, плавників, нутрощів, додають її суп після овочів і круп, наприкінці варіння.

Скільки варити рибу

  1. Мінтай та Скумбрія варяться від 5 до 10 хвилин після закипання води
  2. Мойва та Зубатка варяться протягом 10 або 12 хвилин
  3. Форель, Горбуша та Судак готуються від 10 до 15 хвилин
  4. Оселедець, Тріску, Камбалу та Стерлядь потрібно варити приблизно 15-20 хвилин
  5. Щуку варять 20-25 хвилин після закипання води

Юшку солять тільки наприкінці, перед подачею. В іншому випадку сіль здатна "вбити" смак. Морська сіль буде ідеальним варіантом для цієї страви. Якщо рибі багато кісток, то навар краще процідити.

loading
×