19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Скільки варити бульйон із копчених ребер?
2Ребра нарізати на частини, покласти в каструлю і варити 30 хвилинпоки м'ясо не буде відходити від кісток. Для наваристого бульйону можна потримати м'ясо на вогні довше.
– добре промийте свинячі ребра перед закладкою в каструлю; – води додайте стільки, щоб реберця у ній вільно плавали; – соліть реберця наприкінці приготування, за 5 хвилин до кінця варіння; – свинячі ребра варяться за часом приблизно 50 хвилин.
Копчені ребра – самостійна страва, можна, можливо подавати з овочами. З копчених реберців варять бульйони для супів та соусів, тушкують з овочами, а м'ясо використовують для приготування салатів.
Ребра = 590/кг.