Скільки варити гриби на зиму?

Після закипання варіть свіжі білі гриби:

  1. для смаження – від 20 до 30 хвилин;
  2. для заморожування – 15–20 хвилин;
  3. для засолювання – 30-40 хвилин;
  4. для маринування – 30-40 хвилин;
  5. для супу – 30-40 хвилин.

Jul 11, 2020

Завжди краще проварити гриби Протягом 15 хвилин, радить Прохорова. Солити можна майже все грибиале є винятки. Наприклад, білі не солять, а маринують, бо через велику щільність гриб не просолюється. Маслюки солять окремо: добу вимочують у холодній воді, 3-4 рази змінюють воду, щоразу підсолюють.

30 хвилин У середньому ці гриби варяться близько 30 хвилин, хоча зовсім невеликі екземпляри будуть готові через 20-25 хвилин.

loading
×