19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Скільки варити хек шматочками?
Як варити хека у каструлі покрокова інструкція з фото Воду з невеликою кількістю солі та кількома горошинами чорного перцю довести до кипіння. Викласти в киплячу воду нарізану на порційні шматки рибу. Готувати під кришкою на маленькому вогні 30 хвилин.
Скільки варити рибу
- Мінтай та Скумбрія варяться від 5 до 10 хвилин після закипання води
- Мойва та Зубатка варяться протягом 10 або 12 хвилин
- Форель, Горбуша та Судак готуються від 10 до 15 хвилин
- Оселедець, Тріску, Камбалу та Стерлядь потрібно варити приблизно 15-20 хвилин
- Щуку варять 20-25 хвилин після закипання води
Хек багатий вітамінами групи В, а також калієм, фосфором, цинком, залізом, йодом, фтором і омега-3 корисними жирами. При цьому хек має дуже низьку калорійність, але добре і надовго насичує, тому що у м'ясі риби багато білка.