Скільки варити хек шматочками?

Як варити хека у каструлі покрокова інструкція з фото Воду з невеликою кількістю солі та кількома горошинами чорного перцю довести до кипіння. Викласти в киплячу воду нарізану на порційні шматки рибу. Готувати під кришкою на маленькому вогні 30 хвилин.

Скільки варити рибу

  1. Мінтай та Скумбрія варяться від 5 до 10 хвилин після закипання води
  2. Мойва та Зубатка варяться протягом 10 або 12 хвилин
  3. Форель, Горбуша та Судак готуються від 10 до 15 хвилин
  4. Оселедець, Тріску, Камбалу та Стерлядь потрібно варити приблизно 15-20 хвилин
  5. Щуку варять 20-25 хвилин після закипання води

Хек багатий вітамінами групи В, а також калієм, фосфором, цинком, залізом, йодом, фтором і омега-3 корисними жирами. При цьому хек має дуже низьку калорійність, але добре і надовго насичує, тому що у м'ясі риби багато білка.

loading
×