Скільки варити хінкалі після того, як вони спливли?

Воду із сіллю довести до кипіння. По одній штучці опустити хінкалі в киплячу воду і акуратно помішувати. Довести до кипіння. Вогонь зменшити, закрити кришкою та готувати після спливання 10 хвилин, якщо в начинці використовується рубане м'ясо — 15 хвилин.

20 хв В киплячу воду додати сіль, перець, лавровий лист, опустити хінкалі. Довести до кипіння. Варити, помішуючи, 10-20 хв. Подати до столу з олією, сметаною, соусами та зеленню.

На смакові якості готових хінкалі не впливає той факт, чи були вони перед попаданням у каструлю свіжими або замороженими. Відповідь на запитання скільки варити заморожені хінкаліпрост: час варіння однаковий – 10-15 хвилин після закипання та спливання.

loading
×