18Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Скільки варити холодець із свинини?
Як приготувати прозорий холодець
- Щоб бульйон вийшов прозоримПеред початком готування м'ясо потрібно ретельно промити і замочити в холодній воді на 3-5 годин, повністю опустивши м'ясо у воду. …
- Замочене м'ясо вариться у великій каструлі до закипання, після чого воду треба злити, а м'ясо знову промити.
7 годин Правильно зварений холодець – продукти, рідина, час приготування, застигне за 6-7 годин. Практика показує, що за ніч, а холодець так зазвичай і готують, холодець застигає дуже добре.
Воду одразу заливайте всю. Якщо ви додаватимете в процесі приготування, це зіпсує весь смак страви. Ідеальним співвідношенням води і м'яса для приготування колодець вважається 3:1. Тобто потрібно взяти три літри води на 1 кілограм м'яса.