Скільки варити холодець із свинини?

Як приготувати прозорий холодець

  1. Щоб бульйон вийшов прозоримПеред початком готування м'ясо потрібно ретельно промити і замочити в холодній воді на 3-5 годин, повністю опустивши м'ясо у воду. …
  2. Замочене м'ясо вариться у великій каструлі до закипання, після чого воду треба злити, а м'ясо знову промити.

7 годин Правильно зварений холодець – продукти, рідина, час приготування, застигне за 6-7 годин. Практика показує, що за ніч, а холодець так зазвичай і готують, холодець застигає дуже добре.

Воду одразу заливайте всю. Якщо ви додаватимете в процесі приготування, це зіпсує весь смак страви. Ідеальним співвідношенням води і м'яса для приготування колодець вважається 3:1. Тобто потрібно взяти три літри води на 1 кілограм м'яса.

loading
×