19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Скільки варити нутрощі кролика?
Воду довести до кипіння і викласти до неї печінка. Ще раз довести до кипіння та готувати під кришкою на невеликому вогні 15 хвилин. За 3 хвилини до закінчення варіння додати сіль|соль|. Печінка кролика готова.
Кролячі субпродукти – потрухи, або внутрішні органи кролика: нирки, серце, печінка та інші. У харчовій промисловості такі субпродукти використовуються для приготування ковбас та паштетів. Харчова цінність на 100 р.
свинячу печінка варіть до готовності 40-50 хвилин; курячу печінка опустіть у окріп і варіть не більше 15 хвилин; печінка індички, гусака, кролика готуйте в окропі 30-40 хвилин.