Скільки варити овочі після закипання?

У морозилці лежать заморожені овочі і чекають свого часу. Здається, він настав! Але як варити заморожені овочі?…

  1. Цвітна капуста – 5 хвилин;
  2. Брокколі – 5 хвилин;
  3. Нарізана морква – 5 хвилин;
  4. Квасоля (стручкова та китайська) – 3-5 хвилин;
  5. Горох – 3-4 хвилини;
  6. Кукурудза – 3-4 хвилини;
  7. Суміші овочів – 5 хвилин.

Важливим моментом є правильність приготування заморожених овочів: перед приготуванням їх не можна розморожувати, а слід відразу кидати в киплячу воду замороженими. Це дозволить зберегти більшу частину корисних речовин.

Багато хто використовують заморожені овочіАле не всі знають, як правильно їх готувати. Найпоширеніше питання при приготуванні заморожених овочівпотрібно чи їх попередньо розморожувати. Отже, раз і назавжди запам'ятаємо одне просте правило – розморожувати їх не потрібно.

loading
×