19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Скільки варити овочі після закипання?
У морозилці лежать заморожені овочі і чекають свого часу. Здається, він настав! Але як варити заморожені овочі?…
- Цвітна капуста – 5 хвилин;
- Брокколі – 5 хвилин;
- Нарізана морква – 5 хвилин;
- Квасоля (стручкова та китайська) – 3-5 хвилин;
- Горох – 3-4 хвилини;
- Кукурудза – 3-4 хвилини;
- Суміші овочів – 5 хвилин.
Важливим моментом є правильність приготування заморожених овочів: перед приготуванням їх не можна розморожувати, а слід відразу кидати в киплячу воду замороженими. Це дозволить зберегти більшу частину корисних речовин.
Багато хто використовують заморожені овочіАле не всі знають, як правильно їх готувати. Найпоширеніше питання при приготуванні заморожених овочів – потрібно чи їх попередньо розморожувати. Отже, раз і назавжди запам'ятаємо одне просте правило – розморожувати їх не потрібно.