Скільки варити шматочки мінтаю?

Скільки варити рибу

  1. Мінтай та Скумбрія варяться від 5 до 10 хвилин після закипання води
  2. Мойва та Зубатка варяться протягом 10 або 12 хвилин
  3. Форель, Горбуша та Судак готуються від 10 до 15 хвилин
  4. Оселедець, Тріску, Камбалу та Стерлядь потрібно варити приблизно 15-20 хвилин
  5. Щуку варять 20-25 хвилин після закипання води

25 хвилин Залежно від способу варіння мінтай буде готовий за 10–25 хвилин. Ще на якийсь час впливає розмір риби: чим вона менша, тим швидше звариться.

Наприклад, у 100 г мінта міститься 100% денної норми йоду, 150% кобальту та 110% хрому. Мінтай сприяє зниженню рівня глюкози та холестерину в крові, покращує склад крові, що особливо важливо при анемії, а високий вміст природного йоду допомагає нормалізувати роботу щитовидної залози.

loading
×