19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Скільки варити яйця індички?
Найпростіший спосіб приготування – варіння. Чисто вимиті індички яйця кладуть у каструлю із солоною водою і після закипання варять приблизно 10 хвилин на середньому вогні. Потім заливають холодною водою та залишають на кілька хвилинщоб шкаралупа легко очистилася.
Яйце індича містить у своєму складі вітаміни А, D, В2, В6 та мікроелементи кобальт, йод, залізо, кальцій, фосфор. Щоденне вживання яєць індички благотворно впливає на покращення стану нігтів, волосся та зубів (калоризатор).
Справа ось у чому: під час варіння яєць відбувається вивільнення сірководню. Це токсичний газ, який може потрапити до білка. Іноді варений жовток набуває зеленого відтінку – це теж результат впливу сірководню. Такі яйця краще не їсти.