Скільки вариться гусак за часом?

Щоб розрахувати час приготування птахів, помножте його вагу в кілограмах на 40–60 хвилин. Чим старший і більший гусактим довше його треба тримати в духовці.

Додаю сіль, цибулю, перець горох, ріжу кілька зубчиків часнику, додаю пару листочків лаврушки та кілька горошинок перцю. Варити години 1.5 – 2 на медоенном вогні, як стануть м'якими, настав час вимикати плиту.

М'ясо гусака багате наступними вітамінами та мінералами: вітаміном B6, вітаміном PP, фосфором, сіркою, міддю, хромом, кобальтом. М'ясо гусака сприяє регуляції рівня глюкози у крові, синтезу білків та гемоглобіну. М'ясо гусака дуже корисно для здоров'я шкіри та слизових оболонок, нервової та травної систем.

loading
×