Скільки вариться сік?

Поставте на вогонь та нагрійте до 75–80°C. Обережно процідіть через щільну тканину. Знову доведіть яблучний сік до кипіння. Варіть близько трьох хвилин і відразу розлийте по підготовленим раніше банкам.

Щодо відсотка виходу готового соку, то в залежності від завантажуваної сировини, соковарок виходить 50–80% соку. Для того, щоб зробити процес отримання соку для зберігання найбільш зручним, і створена диво-каструля – соковарка.

Як вичавити сік з яблук без соковижималки Лайфхак

  1. Застеліть глибоку миску марлею.
  2. Поставте на неї дрібну тертку та натріть яблука. Чистити їх необов'язково. Яблука можна подрібнити за допомогою блендера.
  3. Яблука можна подрібнити блендером. Після – перекладіть пюре в марлю.
  4. Зав'яжіть марлю, як мішечок.
  5. Витисніть сік руками.

3 Dec 2021

loading
×