18Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Скільки вариться сік?
Поставте на вогонь та нагрійте до 75–80°C. Обережно процідіть через щільну тканину. Знову доведіть яблучний сік до кипіння. Варіть близько трьох хвилин і відразу розлийте по підготовленим раніше банкам.
Щодо відсотка виходу готового соку, то в залежності від завантажуваної сировини, соковарок виходить 50–80% соку. Для того, щоб зробити процес отримання соку для зберігання найбільш зручним, і створена диво-каструля – соковарка.
Як вичавити сік з яблук без соковижималки Лайфхак
- Застеліть глибоку миску марлею.
- Поставте на неї дрібну тертку та натріть яблука. Чистити їх необов'язково. Яблука можна подрібнити за допомогою блендера.
- Яблука можна подрібнити блендером. Після – перекладіть пюре в марлю.
- Зав'яжіть марлю, як мішечок.
- Витисніть сік руками.
3 Dec 2021