Скільки відсотків казеїну у сирі?

У нежирному сирі міститься лише 18% казеїну, у жирному – 22%.

Казеїновий білок потрібно шукати у молочних продуктах: молоко, сир, кефір, йогурт, кисле молоко, сметану, сир, сироватку. Найбільша кількість казеїнового білка міститься в молоці кіз та корів. Увага! Казеїн у великій кількості міститься у твердих сортах сиру.

Увага! При нестерпності казеїну не можна вживати молочні продукти.У чому полягає?

  • нежирний сир – 0,17;
  • сметана 20% – 0,15;
  • кефір, кисле молоко – 0,15;
  • айран – 0,13;
  • кумис – 0,1;
  • вершки – 0,1;
  • молочний шоколад – 0,05;
  • морозиво – 0,03.
loading
×