Скільки вітаміну B1 у хлібі?

Кращими джерелами вітамін А B1 є насіння, горіхи, паростки пшениці, дріжджі, свинина, вівсяні пластівці, цільнозернова паста, житній хліб, топінамбур, ягоди обліпихи, печінка, куряче філе, цільнозерновий рис, лосось, бобові, борошно «Кама», яйця.

Хліб житній містить 48,3 г вуглеводів у 100 г продукту, це приблизно 75% усієї енергії з порції або 193 кКал. Калорійність – 259 кКал.Вітаміни

Вітаміни, зміствід норми
Вітамін C0,4 мг0,4%
Вітамін B10,4 мг36,2%
Вітамін B20,3 мг25,8%
Вітамін B33,8 мг23,8%

Добова потреба

КатегоріяВік (років)Вітамін B 1 (мг)
Особи чоловічої статі15 — 171,5
Дорослі (18 та старші)1,5
Обличчя жіночої статі11 — 141,3
15 — 171,3
loading
×