18Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Скільки вітаміну B1 у хлібі?
Кращими джерелами вітамін А B1 є насіння, горіхи, паростки пшениці, дріжджі, свинина, вівсяні пластівці, цільнозернова паста, житній хліб, топінамбур, ягоди обліпихи, печінка, куряче філе, цільнозерновий рис, лосось, бобові, борошно «Кама», яйця.
Хліб житній містить 48,3 г вуглеводів у 100 г продукту, це приблизно 75% усієї енергії з порції або 193 кКал. Калорійність – 259 кКал.Вітаміни
Вітаміни, зміст | від норми | |
---|---|---|
Вітамін C | 0,4 мг | 0,4% |
Вітамін B1 | 0,4 мг | 36,2% |
Вітамін B2 | 0,3 мг | 25,8% |
Вітамін B3 | 3,8 мг | 23,8% |
Добова потреба
Категорія | Вік (років) | Вітамін B 1 (мг) |
---|---|---|
Особи чоловічої статі | 15 — 17 | 1,5 |
Дорослі (18 та старші) | 1,5 | |
Обличчя жіночої статі | 11 — 14 | 1,3 |
15 — 17 | 1,3 |