Скільки йде карбонізація пива?

Найчастіше процес природної карбонізації в домашніх умовах займає від 7 до 14 днів. Після цього пляшки можна відкривати, розливати напій по кружках і насолоджуватися.

-Пшеничне пиво дегустуємо через 2-3 тижні після карбонізації. Потенціал 3-4 тижні. Зберігати не більше 4-6 місяців, як аромат швидко вивітрюється.

Час бродіння пива у домашніх умовах становить 7-14 днів, після чого його перекачують методом сифонування з осаду в стерильні пляшки та кегі. У кожну ємність для дображивания пива додають 6-9 г/л цукрів, наповнюють на 4/5 обсягу та закупорюють.

Після карбонізації пиво зберігають при температурі 0-1 градус Цельсія для найкращого розчинення СО2.

loading
×