Скільки замочувати сушені гриби для смаження?

Перед варінням необхідно ретельно промити сушені гриби теплою водою для видалення піску. Після гриби потрібно замочити у холодній воді на 2-3 години, можна і на ніч. За цей час гриби «згадають» свою структуру та обсяг. Підсолювати воду для замочування слід тільки в тому випадку, якщо ви смажитимете гриби.

Давайте дізнаємося, як правильно потрібно варити грибочки, щоб отримати смачну, наваристу та ароматну страву. Сушені гриби потрібно замочити у холодній воді на 2-3 год. Цей спосіб дозволяє пом'якшити смак грибів у блюді. Потім розмочені грибочки перед варінням необхідно обов'язково добре промити.

Свіжі гриби, придатні для будь-яких кулінарних вишукувань, замочувати не лише не потрібно, а й категорично забороняється! Причина цього в тому, що вони мають здатність легко вбирати рідини і будуть поливатися протягом короткого часу.

Перед приготуванням сушені гриби треба замочити на 1 годину у воді чи молоці. Сушені гриби у поєднанні з молоком або вершками підходять для соусу до пасти. З сушених грибів можна приготувати відмінну начинку в пироги або млинці. Взимку можна готувати супи та каші з додаванням сушених білих або будь-яких інших лісових. грибів.

loading
×