Скільки запікати свинину у вакуумній упаковці?

Підготовлені продукти потрібно помістити в пакет і за допомогою ручного вакууматора або вакуумного пакувальника відкачати з пакета повітря та запаяти його. Після чого продукт у вакуумної упаковки помістити в посуд, духовку або на водяну баню.

Зазвичай для запікання 1 кг м'яса потрібна одна година. Але деякі види м'яса вимагають більше часу, та й температура має бути вищою. Наприклад, яловичина жорсткіша і волокниста, ніж свинина, тому кілограм може запікатися півтори години. Щоб м'ясо вийшло м'яким та соковитим, використовуйте маринад.

М'ясо для запікання Мираторг вже замариновано за унікальною рецептурою наших шеф-кухарів. Просто зніміть етикетку, помістіть пакет у духовку, зачекайте трохи більше години – і ароматна гаряча страва готова. І духовку мити не треба!

loading
×