Скільки заварювати зелену гречку?

Для зеленої гречки алгоритм варіння трохи інший. Крупу не треба обсмажувати, води потрібно менше, рідина повинна покривати крупу зверху на два сантиметри, а час варіння всього 10 хвилин на повільному вогні.Sep 13, 2021

4. Її легко приготувати

  1. Запарити. Залийте склянку зеленою гречки двома склянками гарячої води та залиште на 2–4 години у щільно закритому посуді.
  2. Зварити. Склянку крупи залийте двома склянками води та варіть на середньому вогні протягом 10–15 хвилин. …
  3. Є сирий. Так, зовсім як горіхи чи сухарики. …
  4. Проростити.

Nov 30, 2016

Гречку промити, замочити у питній воді на 30, максимум 60 хвилин. Більше не потрібно, інакше з'явиться багато слизу.

Як їсти зелену гречку Зелену гречку, Як і звичайну, можна відварити, але найкорисніший спосіб – пророщування. У такому вигляді вона зберігає всі корисні речовини та природний смак. Пророщену гречку можна додавати в салати, супи, мюслі, а також робити хліб та ПП-десерти.

loading
×