20Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Скільки заварювати зелену гречку?
Для зеленої гречки алгоритм варіння трохи інший. Крупу не треба обсмажувати, води потрібно менше, рідина повинна покривати крупу зверху на два сантиметри, а час варіння всього 10 хвилин на повільному вогні.Sep 13, 2021
4. Її легко приготувати
- Запарити. Залийте склянку зеленою гречки двома склянками гарячої води та залиште на 2–4 години у щільно закритому посуді.
- Зварити. Склянку крупи залийте двома склянками води та варіть на середньому вогні протягом 10–15 хвилин. …
- Є сирий. Так, зовсім як горіхи чи сухарики. …
- Проростити.
Nov 30, 2016
Гречку промити, замочити у питній воді на 30, максимум 60 хвилин. Більше не потрібно, інакше з'явиться багато слизу.
Як їсти зелену гречку Зелену гречку, Як і звичайну, можна відварити, але найкорисніший спосіб – пророщування. У такому вигляді вона зберігає всі корисні речовини та природний смак. Пророщену гречку можна додавати в салати, супи, мюслі, а також робити хліб та ПП-десерти.