Скільки зберігається кермо в морозилці?

При температурі від -6 до -12 градусів філе великі шматки або менші порції м'яса зберігаються 4 місяці. Свиняча рулька або свиняча лопатка не втратять своїх смакових якостей та якості протягом півроку, якщо у морозильній камері підтримувати температуру -18°С.

Фарш не варто зберігати в морозильної камери довше за три місяці. Якщо ви заморозили великий шматок м'ясаБудьте готові приготувати з нього їжу відразу після розморожування. Якщо приготувати частину, а решту знову покласти в морозилку, загубляться майже всі корисні мікроелементи, зіпсується смак м'яса.

4 місяців Великі шматки яловичини, телятини, свинини та баранини також зберігаються в морозилці від півроку до року. Невеликі частини червоного м'яса пролежать менше – 4-6 місяців. Дичину (але не дику птицю) можна зберігати 8–12 місяців. Заморожений фарш витримає не більше 3-4 місяців.

Найшвидший спосіб дізнатися, чи свіже ваше м'ясо – понюхати його. Зіпсоване м'ясо матиме виразний, різкий запах, іноді хімічний, інколи ж кислий. Також воно може бути взагалі без запаху, якщо виробник вирішив приховати зіпсованість.

loading
×