Скільки зберігається морква у вакуумній упаковці?

Зберігати вакуумовану моркву рекомендується у холодильнику. При температурі 3-5 градусів тепла овочі можна використовувати протягом 2-3 тижнів.

Для надійності можна, можливо використовувати вакуумні пакети чи зробити їх самостійно. Для цього спробуйте висмоктати повітря зі звичайних пакетів пилососом. Іноді поєднують відразу два способи: укладають морква в пакети, пересипаючи тирсою, і туго зав'язують. Втім, овочі добре зберігаються і без будь-якого наповнювача.

Термін зберігання овочів у вакуумній упаковці При температурі від 3°С і нижче овочі зберігаються у середньому до 5 діб, у вакуумній упаковці – до 18-20 діб. Зберігання у морозильній камері дозволяє значно збільшити термін придатності овочів.

При температурі нижче 3°С овочі зберігаються близько 10 діб, а у вакуумі – до 50 діб. Температура нижче -18 ° С дозволяє плодам залишатися готовими до вживання до 8-10 місяців, а при використанні вакуумної упаковки у морозильній камері термін придатності можна збільшити до 2 років.

loading
×