Скільки зберігається сирокопчена ковбаса у теплі?

Зберігати сирокопчену ковбасу можна і без холодильника – достатньо повісити у добре провітрюване місце з постійною температурою від 5 до 15 градусів за Цельсієм. Так вона вільно зберігається та зберігає властивості 2-3 тижні.

При кімнатній температурі ковбасу слід зберігати 4-5 годин. У морозильній камері можна зберігати до 6 місяців у вакуумній оболонці, але ковбаса стає несмачною, м'якою консистенції. Якщо покриття ковбас є вакуумним, а батон не розпочато, він може пролежати, не втративши своїх якостей, цілий місяць.

60 днів Час зберігання: для домашніх – 60 днів, сирокопчених та в'ялених виробів – 12 місяців. Перед тим як відправити ковбасу в морозилку необхідно перевірити упаковку. При порушенні цілісності загорнути вироби в пергамент або фольгу.

loading
×