Скільки зберігається відкритий карбонат?

І пам'ятайте: термін зберігання карбонаду – у холодильнику не більше 5 діб, у вакуумній упаковці – не більше 20 діб, у нарізці – не більше 3-х діб у холодильнику.Muh. 3, 1435 AH

7.8 Після відкриття шинки у поліамідній бар'єрній оболонці, упаковок під вакуумом або модифікованій атмосфері продукт рекомендується зберігати не більше 72 годин при температурі від 0 ° С до 6 ° С – у межах терміну придатності.

Тушковане м'ясо птиці, баранина чи свинячі відбивні можна, можливо зберігати в холодильнику трохи більше одного-двох днів. Стейки, великі шматки м'яса, щільно обгорнуті харчовою плівкою, виживуть у холоді три чи чотири дні. Рибу та морепродукти найкраще використовувати свіжими, не зберігаючи у холоді.

Експерти зазначають, що зберігати готову їжу в холодильнику можна до п'яти-семи днів – залежно від того, як обробляється їжа. А продукти в морозилці, наприклад, можуть зберігатися максимально довго.

loading
×