Скільки збивати безе вручну?
Щоб маса вийшла щільною та блискучою, збивати білки потрібно приблизно 5 хвилин після додавання всього цукру. Маса повинна вийти гладкою та однорідною.Aug 28, 2018
Скільки за часом потрібно збивати меренгу, щоб вийшли правильні піки? Відповідь залежить кількості білка. Для двох білків зазвичай потрібно 2-5 хвилин, щоб збити їх до м'якої піни, і 8 хвилин довести масу до фінального густого стану.
Збити білки можна вручну за допомогою віночка, ручним електричним міксером, стаціонарним міксером або занурювальним блендером із насадкою віночок. Збивання вручну вимагатиме часу та чималих фізичних зусиль. Тому якщо вам потрібно збити більше трьох білків, скористайтесь технікою. Відокремте білок від жовтка.
Увімкніть міксер на максимальну швидкість і збивайте білки 1-2 хвилини, більше двох хвилин це не піде (при збиванні двох білків). Маса має стати білою, щільною, коли виймаєте насадки – залишаються чіткі сліди. Якщо дати їй постояти, вона трохи осяде, але робити цього не треба (хоча завжди можна знову збити).