Скільки живе заморожена риба?

У середньому різна риба зберігається від 3 до 10 місяців, деякі види риби, наприклад, сардину та сайру, навіть у замороженому стані зберігаються 1-2 місяці. Інші, такі як мінтай та морський окунь, зберігаються до 1 року. Muh. 17, 1441 AH

непрозора льоду вказує, що риба була розморожена та заморожена повторно. Тушка: якщо риба без голови – це не означає, що вона гірша за якістю, важливіше, щоб вона була без вм'ятин, вигинів та плям.

Рибу і м'ясо, наприклад, дійсно після закінчення терміну є не можна. Але сухі продукти за гострої потреби можна, можливо Вживати ще 7-10 днів.

Шокове заморожування – ідеальний варіант для обробки риби, що дозволяє зберегти свіжість та вітаміни. Помістіть її в морозилку та виставте температуру мінус 25 градусів. Це дозволить їй заморозитись швидко. Білки та жири в її складі не встигнуть окислитися та видозмінитися.

loading
×